Yazıcıda bir sıkıntı farkettim Parça Dilimleme yaparken data Tablanın ortasında ancak yazmaya başladığında x Ekseni Endstop tan 15-20mm ileride yazmaya başlıyor Bir türlü çözemedim G-Codelarda sorun yok ama baskıda tablayı ortalamıyor Yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkürler
aynı sorun bende de mevcut cihaz ender 3 pro cihazı yeni aldım geliştirme yapılmış mks anakart takılmış driver sürücü mevcut titan direct extruder takılmış tablayı ortalamıyor baskı almak istediğim zaman tablanın ön sol köşesine basıyor ölçeği çok küçük basıyor ayrıca eksenleri yönet dediğimde x y z eksenlerinde hangisi olursa olsun 235 e getirdiğimde tabla yarısında kalıyor çözemiyorum yardımcı olur musunuz
Yorumlar
mks anakart takılmış driver sürücü mevcut titan direct extruder takılmış tablayı ortalamıyor baskı almak istediğim zaman tablanın ön sol köşesine basıyor ölçeği çok küçük basıyor ayrıca eksenleri yönet dediğimde x y z eksenlerinde hangisi olursa olsun 235 e getirdiğimde tabla yarısında kalıyor çözemiyorum yardımcı olur musunuz